STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992
 

Generalforsamling

Reds & Greens generalforsamling afholdes d. 19/8-2021. Indkaldelse og nærmere info om sted fremsendes senere, men sæt gerne dit kryds i kalenderen allerede nu.

 

Generalforsamling 2020

Onsdag d. 19/8 2020 afholdtes Reds & Greens generalforsamling for 85 medlemmer af erhvervsklubben. Mødet blev afholdt hos et af medlemmerne, Restaurant Stauning Havn, hvor vi nød de hyggelige rammer og den gode mad.

Generalforsamlingen bød på regnskabsfremlæggelse og godkendelse heraf. Derudover var der genvalg til bestyrelsen af Hans Jeppesen samt nyvalg til Dorte Meldgaard, Hansen & Larsen. Jeppe Jessen genopstillede ikke. Endvidere var der genvalg til revisorerne Hans Jørn Mikkelsen og Kim R. Brarup.

Efter generalforsamlingen var der indlæg ved landstræner Nikolaj Jacobsen, der fortalte om livet som træner med de udfordringer og oplevelser, som det byder på. Som Nikolaj Jacobsen udtrykte det: -Jeg er 95% glad dreng - men jeg vil bare gerne vinde! 

En aften med oplevelser og netværk i Reds & Greens regi.

   
Landstræner Nikolaj Jacobsen på besøg ved Reds & Greens generalforsamling og ved Stauning Havn sammen med formand, Ralf Alstrup

 

 

 

JHF Æresnål til John Jensen

I forbindelse med Reds & Greens generalforsamling blev JHF æresnål i sølv overrakt til mangeårigt bestyrelsesmedlem, John Jensen. 46 år års uafbrudt bestyrelsesarbejde, løsning af mange forskellige ad hoc opgaver, spiller, træner m.m. står bl.a. på John Jensens CV. På billedet er det formand for JHF Kreds 2, Per Skovgaard, der overrækker nålen til en meget overrasket John Jensen.

Læs mere