STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992
 

Generalforsamling

Reds & Greens generalforsamling afholdtes d. 18/8-2022 hos Reds & Greens medlem, Stauning Whisky.

Formand Ralf Alstrup aflagde beretning og takkede i sin formandsberetning for den store opbakning, der er til klubben. Der var bl.a. stor glæde over en nettofremgang på 15 nye medlemmer i det forløbne regnskabsår.

Michael Hansen fra Ramsing Shopping Center blev valgt til bestyrelsen, da Jan Thomsen havde valgt at stoppe. Der var genvalg til Hans Jeppesen, Per Munck og Dorte Meldgaard til bestyrelsen, ligesom der var genvalg til Kim Brarup og Hans Jørn Mikkelsen som revisor.

Efter generalforsamlingen var der middag leveret af Restaurant Stauning Havn, og aftenen sluttede med spændende rundvisning samt smagning hos Stauning Whisky.

Tak for en god aften med netværk og interessant fortælling om rejsen fra et hobbyprojekt til Danmarks største whisky-destilleri.

  

Formand Ralf Alstrup aflagde beretning og takkede for den store opbakning. 

 

Omkring 75 Reds & Greens medlemmer fik en interessant rundvisning hos Stauning Whisky med efterfølgende smagning

 

JHF Æresnål til John Jensen

I forbindelse med Reds & Greens generalforsamling blev JHF æresnål i sølv overrakt til mangeårigt bestyrelsesmedlem, John Jensen. 46 år års uafbrudt bestyrelsesarbejde, løsning af mange forskellige ad hoc opgaver, spiller, træner m.m. står bl.a. på John Jensens CV. På billedet er det formand for JHF Kreds 2, Per Skovgaard, der overrækker nålen til en meget overrasket John Jensen.

Læs mere