STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

10 år i træk: Overskud i Skjern Håndbold A/S

Flotte sportslige præstationer, tusindvis af gæster i Skjern Bank Arena og et loyalt sponsor-bagland er blandt andet skyld i, at Skjern Håndbold for tiende år i træk kan fremvise et økonomisk overskud.

Sportslig succes og stor loyalitet i erhvervslivet 
Overskuddet bunder blandt andet i et sportsligt succesfuldt år, der har budt på en tredjeplads i grundspillet, kvalifikationen til DM-semifinalerne, videre avancement i pokalturneringen og en sikret plads til næste sæsons European League. 

Tilmed har de flotte tilskuertal på hjemmebanen i Skjern Bank Arena spillet en rolle. De grønblusede har haft 2716 tilskuere i gennemsnit på lægterne i den forrige sæson, hvilket er ligaens næsthøjeste snit. Derudover har de 19 tv-kampe ligeledes haft en afgørende indflydelse på det positive resultat. 

 - Vi er stolte over, at Skjern Håndbold A/S igen kan fremvise sorte tal på bundlinjen. Det er summen af flere ting, som er årsag til, at vi igen kan præsentere et flot resultat. Kombinationen af sportslig succes, flotte tilskuertal og mange TV-kampe bærer en stor del af æren, men vi kunne aldrig præsentere et overskud, hvis vi ikke havde en så loyal opbakning fra erhvervslivet, siger Carsten Thygesen, direktør i Skjern Håndbold.