STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bjerre rykker til Aalborg med tidligere holdkammerat

Morten Bjerre stopper i Skjern til sommer.

Skjerns assistenttræner Morten Bjerre skal efter denne sæson være assistenttræner i Aalborg, hvor Bjerres ven og tidligere holdkammerat Nikolaj Jacobsen bliver cheftræner.

Af Kenneth Thygesen

Skjern Håndbolds assistenttræner, 39-årige Morten Bjerre, stopper som bekendt i Skjern til sommer, men allerede nu er fremtiden på plads for den tidligere landsholdsspiller.

Ligakonkurrenterne fra Aalborg Håndbold præsenterede i dag Morten Bjerre som ny assistenttræner i klubben med start fra sommer. Cheftræneren bliver den nuværende BSV-assistenttræner Nikolaj Jacobsen, der er gode venner og tidligere holdkammerat med Morten Bjerre.

"Det er en god klub med et spændende hold, som jeg ser nogle gode muligheder i. Aalborg er en topklub i Danmark, og derfor var valget let,” siger Morten Bjerre til skjernhaandbold.dk og fortsætter:

”Det bliver spændende at arbejde sammen med Nikolaj, som jeg kender rigtig godt. Vi har prøvet meget sammen og tænker håndbold ens, så det kan forhåbentligt udmønte sig i noget godt,” lyder det fra Morten Bjerre.

Den 39-årige håndboldtræner afviser dog, at tankerne og engagementet allerede ligger i Aalborg.

”Først og fremmest er fokus i Skjern. Det er her, jeg er ansat, og det er her 100 procent af min energi ligger. Jeg vil gerne gøre et godt stykke arbejde, og så må Aalborg vente til efter sommer,” siger Morten Bjerre.

NYHEDER