STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-cheftræner: Felix Claar skal lukkes ned

Af Nicklas Thygesen

Skjern-mandskabet har her til formiddag haft sidste træningspas i det vestjyske, inden turen i morgen går mod Aalborg. 

På jagt efter førstepladsen i puljen og hjemmebanefordelen i den kommende semifinaleserie. 

De to mandskaber mødtes for tre uger siden i Skjern Bank Arena, hvor de grønblusede vandt 36-29 i et opgør, hvor nordjyderne var uden flere store profiler. Netop skadessituationen hos de danske mestre har også fyldt i optakten for cheftræner Mathias Madsen. 

- Vi har selvfølgelig fulgt godt med, og har især bemærket, at Lukas Sandell og Aron Palmarsson døjer med skadesproblemer. Det gør meget ved deres spil, som vi så senest, da vi mødte dem i Skjern. Det er selvfølgelig en svækkelse, men det ændrer ikke ved, at de fortsat har landsholdsspillere hele vejen rundt i startopstillingen.

- Respekten for dem er stor - især på deres hjemmebane. De har kun smidt point til GOG og BSH på hjemmebane, og deres seneste præstation mod Veszprem understreger i allerhøjeste grad, at der venter os en svær opgave i morgen. 

- De har taget 7-mod-6 spillet markant mere i brug den seneste tid - blandt andet på grund af skader - og den del føler vi os godt forberedt på. I det store hele tror jeg, at opskriften på to point i morgen, bliver meget lig den første kamp i Skjern, hvor vi langt hen af vejen fik pakket Felix Claar godt ned. Han er deres helt store omdrejningspunkt, og derfor skal han lukkes så meget ned som overhovedet muligt i morgen, hvis vi skal snuppe førstepladsen, siger cheftræneren.

Der er kampstart i Aalborg i morgen kl.16.00.

Opgøret bliver ikke sendt i tv, men kan som altid følges på vores Instagram. 

NYHEDER