STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Efter 255 dage på tribunerne: Haug fik comeback

Af Nicklas Thygesen

Dagen inden sæsonpremieren på udebane mod TMS Ringsted tilbage i september-måned fik Skjern-truppen og Robin Haug den værst tænkelige nyhed.

Nordmandens forreste korsbånd var revet over, og sæsonen 2021/2022 lignende på mange måder et overstået kapitel for Haug - inden den overhovedet var kastet i gang.  

Mandag aften, 255 dage efter solouheldet, var Haug endelig tilbage i Skjern-målet, da vestjyderne hentede den sjette hjemmebanesejr i træk - og endda med Skjerns nummer 12 i en afgørende rolle. 

- Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal beskrive det hele. Jeg har set frem til det her øjeblik i næsten ni måneder, så kroppen pumpede med adrenalin, spænding og nervøsitet. Det hele var meget specielt, men jeg nød det virkelig, indleder Robin Haug, der blev skiftet ind til de sidste syv minutter, hvor sejren fortsat var på vippen.

- Det var et vildt tidspunkt at komme ind, for jeg havde ikke troet på, at jeg skulle spille en rolle i går. Omvendt var tidspunktet måske det allerbedste for mig, så jeg udelukkende skulle tænke på at vinde kampen, og ikke kunne nå at lade mig forstyrre af omgivelserne og alle de tanker, der gik gennem hovedet på mig. 

- Opbakningen var virkelig imponerende igen i går, og jeg kommer nok ikke til at glemme fansenes tilråb og support til mig lige foreløbigt. Det var fantastisk at være tilbage, og jeg håber selvfølgelig bare, at jeg kan bidrage og assistere i målet ligesom i går til de kommende kampe, siger Robin Haug.