STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

For første gang: Bergholt-brødre i direkte duel

Af Nicklas Thygesen

For første gang nogensinde skal de torsdag aften stå ansigt til ansigt mod hinanden.

Brødreparret Emil og Viktor Bergholt var i forrige sæson holdkammerater - i morgen kæmper de mod hinanden i 14. runde af HTH Herreligaen, når Skjern Håndbold og Mors-Thy brager sammen.

Et meget specielt opgør, siger storebror Bergholt.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at kampen i morgen ikke betød lidt ekstra for os begge to. Vi har aldrig mødt hinanden i liga-regi før, så det bliver uden tvivl en anderledes oplevelse for både Viktor og jeg i morgen, siger Emil Bergholt.

Viktor Bergholt blev kåret til kampens spiller, da Mors-Thy senest var i aktion mod Aalborg Håndbold. Her blev det til et nederlag på 32-36 til de danske mestre, mens storebror Bergholt ligeledes løb ind i et nederlag til GOG i forrige runde på 30-29. 

- Mors-Thy har ikke haft den sæsonstart, som de havde håbet på, men de har stadig et godt hold - specielt nu, hvor Mads Hoxer blandt andet er kommet tilbage. De har spillet mange tætte opgør i denne sæson, som ikke er faldet ud til deres fordel, så tabellen lyver lidt i forhold til deres kvaliteter.

- Derfor har vi også stor respekt for dem, men når det er sagt - så skal vi fra opgøret med to point, hvis vi skal gøre os gældende helt i toppen. så siger Emil Bergholt. 

Der er kampstart i morgen kl.18.30. Køb din billet HER og læs online kampmagasin HER

NYHEDER