STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klubikon forlænger med Skjern

Han er i gang med sin 16. sæson i den grønne trøje, og har for længst overtaget klubrekorden for flest spillede kampe i Skjern Håndbold.

Klubikonet René Rasmussen spiller i aften sin kamp nummer 550 i Skjern- trøjen, og her forbliver den 34-årige højrefløj frem til sommeren 2026.

- Jeg kan ikke se mig selv i andre klubber. Skjern Håndbold er min klub, og derfor er jeg er utrolig stolt over, at vi fortsætter samarbejdet frem til 2026. Denne gang har beslutningen været én af de svære, da det civile arbejdsliv begynder at trække i mig, men når alt gøres op, så lå kontraktforlængelsen stadig lige til højrebenet for mit vedkommende.

- Vi har et virkelig spændende hold, og jeg bliver udfordret hver eneste dag i makkerskabet med Morten Vium. Men det vigtigste er, at min motivation og drivkraft stadig er intakt, samtidig med at mine og klubbens ambitioner fortsat er store. Jeg er overbevist om, at der venter store oplevelser og venter på os i de kommende år, lyder det fra René Rasmussen.

Sportschef Thomas Klitgaard sender rosende ord i retningen af den mangeårige Skjern-fløj.

- Det er svært at forestille sig et Skjern-mandskab uden René Rasmussen på holdkortet. En type som René Rasmussen er efterhånden blevet en sjældenhed og en mangelvare i sportens verden, og hans loyalitet til klubben er dybt imponerende. Han er en ægte klublegende, som stadig leverer på et rigtig højt niveau, og derfor er vi meget tilfredse med, at René fortsat skal bære den grønne trøje frem til 2026, siger sportschefen.

NYHEDER