Mandfolkepræstation: To vigtige point i Aarhus

Af Nicklas Thygesen

Dejavu.

For lidt under et år siden leverede Skjern-mandskabet en nærmest sensationel præstation, da man med blot 11 spillere - og senere kun 10 grundet et rødt kord - besejrede Skanderborg AGF på udebane.

Lørdag eftermiddag var scenariet stort set identisk. Fem mand på skadeslisten - og med en Eivind Tangen der kun kunne supplere i små perioder i forsvaret, mens Jakob Rasmussen lige var kommet tilbage fra 11 dage i sygesengen.

Men vestjyderne stod sammen, og formåede at gentage sejrsopskriften fra sidste år.

Denne gang med Noah Gaudin, Joaquim Nazaré og Christoffer Bonde i hovedrollerne.

Grundet skader og karantæne til Skjerns normale tre stregspillere gik vestjyderne frem i 5:1-forsvar med Gaudin som spydspids. Franskmanden var fænomenal til at spolere, stoppe og forstyre værternes angrebsspil, mens Christoffer Bonde i perioder lukkede helt ned.

Skjern-keeperen sluttede på 15 redninger, mens Joaquim Nazaré i modsatte ende igen var toneangivende med syv scoringer og tre assists.

Mathias Madsens tropper vandt med 26-22 og kravler dermed forbi Skanderborg AGF Håndbold i tabellen - og er samtidig bedre indbyrdes end lørdagens hjemmehold.