STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Motiveret Skjern-chef vil spolere BSH´s bødekassetur

Af Nicklas Thygesen

Mathias Madsen, Jesper Konradsson og Anton Hagvall har måske haft deres sidste træning på halgulvet i Skjern Bank Arena.

Svaret finder vi i morgen, når vestjyderne skal på jagt efter to point i Silkeborg til returkampen i bronzeduellen.

- Hvis vi kan levere nogenlunde det samme, som vi gjorde på hjemmebane, så har vi gode chancer. Vores største udfordring var at stå imod deres 7 mod 6. Det var vi ikke dygtige nok til at løse defensivt, og det bliver nødvendigt at få styr på i morgen.

- Vi hører også rygter om, at spillerne i Bjerringbro-Silkeborg allerede har booket flybilletterne til deres bødekassetur til om søndagen, så vi er da voldsomt motiverede af, at de flybilletter skal annulleres og udsættes lidt endnu.

- Samtidig er jeg sikker på, at de andre klubber, som allerede er gået på sommerferie, rigtig gerne ville have stået i vores situation lige nu, så det skal vi selvfølgelig minde os selv om og nyde, og samtidig give den en sidste skalle, så vi kan afgøre bronzekampen på onsdag i Skjern Bank Arena.

- Det bliver svært, men jeg har ikke tænkt mig at have sidste arbejdsdag i Skjern Håndbold i morgen. Det må vente lidt endnu, siger Mathias Madsen.

Der er kampstart i morgen kl.13.30 i Silkeborg. Kampen bliver sendt direkte på TV2 Sport.