STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Myrhol: Den største håndbolduge i mit liv

 Skjerns to nordmænd, Bjarte Myrhol og Magnus Dahl, fejrer pokaltitlen.

Skjerns Bjarte Myrhol har på blot en uge stået i to finaler. I dag udmøntede den sig heldigvis til en titel.

Af Lone Jørgensen

I søndags stod han i en af de største håndboldfinaler, man som håndboldspiller kan komme i nærheden af. Her vandt han en flot VM-sølvmedalje med Norge, og i dag kæmpede han om pokalguld med Skjern.

Den kamp kom Skjern som bekendt bedst ud af, og Bjarte Myrhol vandt sin første danske titel.

- Det her har været den største håndbolduge i mit liv. Sejren i dag kan næsten ikke beskrives. Jeg ved, hvor meget titlen betyder for klubben, for hele Skjern by og for alle omkring klubben. Også for os spillere, hvor det var lidt opad bakke før jul. At blive belønnet med det her. To kæmpe kampe. Det er virkelig stort, sagde den norske Skjern-profil, da titlen var i hus.

Én spiller blev fremhævet
Han var imponeret over indsatsen over weekenden, hvor han delte om sig med positive ord om holdet. Der var dog én spiller, der fik et ekstra skulderklap med på vejen efter pokaltriumfen.

- Jeg trækker sjældent enkelte spillere frem, men vi kommer ikke udenom Tibor. Men det var også holdet som helhed, for han havde ikke klaret det uden seks spillere, der stod foran ham og kæmpede, sagde nordmanden, der med et glimt i øjet også forsikrede om, at titlen skulle fejres med et enkelt glas champagne eller to.

NYHEDER