STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nederlag til KIF Kolding

Af Nicklas Thygesen

En skidt anden halvleg med blot ni Skjern-scoringer kostede dyrt lørdag aften, da KIF Kolding besøgte Skjern Bank Arena.

Efter en udmærket første halvleg med de grønblusede i kontrol, faldt niveauet i begge ender af banen efter pausen.

Den normaltvise stærke defensiv haltede, ligesom redningerne var en mangelvare, mens Magnus Brandbyge i modsatte ende fik bedre og bedre fat i målet.

Skjerns tremålsføring på 16-13 ved pausen blev på fem minutter forvandlet til en KIF-føring på 17-16, og så var momentummet skiftet hænder.

Gæsterne øgede til 24-20 inden et stort comeback med fire scoringer på stribe skabte håb om point, men tættere på kom de grønblusede ikke.

Skjern tabte 28-25 i et opgør, hvor topscorer Dan Beck-Hansen ligeledes blev udvist med et blåt kort i slutminutterne.

Næste opgave for Skjern er allerede på tirsdag mod RK Nexe i EHF European League.