STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen matchvinder i ny hjemmesejr

Af Nicklas Thygesen

Skjern er klar til en direkte duel om førstepladsen på søndag i Aalborg.

Det står klart efter 19-årige Jakob Rasmussen afgjorde sagerne 15 sekunder før tid i slutspillets femte runde mod Fredericia HK.

Med sin femte scoring lukkede Rasmussen opgøret foran 2763 tilskuere i Skjern Bank Arena, der for 12. gang ud af de sidste 13 mulige gik fra arenaen i det vestjyske med hænderne i vejret og to point rigere.

Tre minutter før tid lignede det ellers, at Alfred Jönsson lukkede opgøret definitivt med sin tredje scoring, men som i de foregående to opgør så blev det helt tæt til sidste minut. To afbrændere helt frit foran mål på gæsternes Emil Tellerup gav unødvendig spænding til slut, men Mathias Madsens drenge trak på ny det længste strå.

Med sejren på 28-26 er Skjern Håndbold nu på 9 point i slutspilspuljen, hvorfor intet er afgjort i kampen om førstepladsen i slutspilspuljen.

Lasse Mikkelsen blev Skjern-topscorer med syv scoringer for de grønblusede.