Remis i Kolding efter stort drama

Af Nicklas Thygesen

Slutspillet er skudt i gang med manér.

Det første opgør i puljen blev lige så højdramatisk som forudset, da KIF Kolding og Skjern Håndbold mødtes onsdag aften.

Vestjyderne startede godt, og bragte sig foran med 10-8 efter 22 minutters spil ved Jakob Rasmussen, inden værterne i de efterfølgende 37 minutter var i førersædet.

Alligevel tilspillede de grønblusede sig muligheden for at snuppe begge point i de sidste sekunder, efter Jonathan Würtz i to omgange fra stregen først reducerede og dernæst udlignede til 24-24.

24 sekunder før tid erobrede Würtz bolden i Skjern-forsvaret, men afslutningen fem sekunder før tid fra Simen Pettersen blev reddet.

Dermed delte de to mandskaber i porten, hvorfor vestjyderne fortsat er et point foran dagens hjemmehold.

Senjamin Buric blev topscorer med otte mål.

Næste opgave for de grønne er på mandag, hvor Ribe-Esbjerg kommer på besøg i Skjern Bank Arena.