STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rughave: Vi skal have ild i øjnene

Svend Rughave skiftede i sommers fra GOG til Skjern.

I morgen gæster Mors-Thy Skjern Bank Arena. Læs Svend Rughaves tanker om morgendagens modstander, og hvordan vestjyderne skal komme tilbage på rette kurs.

Af Kristian Bro

Fire nederlag i træk i HTH Herreligaen.

Det er en realitet for Skjern og Mors-Thy, og lige præcis derfor, er der ekstra meget på spil i morgen, vurderer Svend Rughave. 

- Jeg er sikker på, at Mors-Thy er lige så sultne efter en sejr som os. De vil komme med alt, hvad de har. Mors har set skarpe ud i denne sæson før den omtalte periode, så vi går til opgaven med stor respekt.

- Jeg tror kampen i morgen bliver tæt med højt tempo og stor fysik, hvor man kan mærke, at begge hold virkelig går i krig for de 2 point, siger Svend Rughave.

Vestjyderne ligger p.t. på en delt 6. plads med tre andre hold - heriblandt Mors-Thy. Svend Rughave håber at se et Skjern-hold, som vil kæmpe for to point fra start- til slutfløjt.

- Vi skal ud at bevise, at vi er bedre end det niveau, som vi har præsteret de sidste kampe. Vi skal have ild i øjnene fra start, og udstråle over for alle i hallen, at vi vil tilbage på sporet, og have to point på kontoen, afslutter den unge målmand.

Læs online kampprogram her.

Kamptidspunkt:
Skjern - Mors-Thy spilles i morgen kl. 18:30 i Skjern Bank Arena.

Opdateringer: Følg med før, under og efter på Instagram.