STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-chef om træningslejr: Kunne ikke have ønsket mig bedre

Fem dages træningslejr sluttede fredag middag, som samlet set var en meget positiv oplevelse, siger cheftræneren.

Af Nicklas Thygesen

Om en times tid møder Skjern-spillerne ind til en ny træningsuge efter en vellykket træningslejr.

En femdages træningslejr som cheftræner Claus Dalgaard-Hansen var meget tilfreds med.

- Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre hjemmefra. Det har hængt godt sammen med mange fine træningspas, hvor vi tilmed har haft en hel del unge spillere med til at supplere.

- Ligesom mange andre klubber er vi berørt af VM-slutrunden, hvilket vi ikke vil være foruden - men det giver naturligvis nogle andre omstændigheder, som vi må planlægge efter, siger han.

Tre profiler i form af Elvar Jónsson, Eivind Tangen og Bjarte Myrhol er i VM-aktion, mens Robin Haug tilsluttede sig senere til Skjern-lejren efter EM-kvalifikationskampene. 

Profiler, som normaltvist trækker mange spilleminutter i Skjern-trøjen, hvorfor andre får muligheden for at træde i karakter.

- Træningslejren gav mulighed for at arbejde med mange individuelle og gruppetaktiske ting. Den normale midterakse med Tidemand og Stenbäcken er her, så vi har mulighed for at arbejde intenst 3 mod 3 og 4 mod 4. Arbejdsområder der giver mening efter en længere evaluering af vores præstationer før nytår, siger Claus Dalgaard-Hansen og fortsætter. 

- Spillere som Oliver Norlyk og Jonathan Würtz har begge haft en omskiftelig og turbulens start med skader og sygdom, så det er to spillere, som jeg glæder mig til at kunne investere mere tid i - blandt andet i træningskampene, siger cheftræneren. 

Vestjyderne spiller den første træningskamp d.22. januar på udebane mod Skanderborg kl.14.30.

Øvrige træningskampe:
Tirsdag d. 26. januar: GOG - Skjern
Fredag d.29. januar: Skjern - Mors-Thy