STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern fik drømmestart på slutspillet

Af Nicklas Thygesen

En overbevisende, kontrolleret og stort set fejlfri præstation.

Mathias Madsens drenge fik en drømmestart på slutspillet, da Fredericia HK for 16. gang i træk blev besejret - denne gang med cifrene 33-23. 

Skjern-mandskabet var i førersædet fra start til slut, og punkterede kampen fuldstændig midt i anden halvleg, da tilbagevendte Eivind Tangen udbyggede føringen til 23-14 efter 40 minutters spil.

Derfra var der reelt ikke mere spænding om pointene, men kun et spørgsmål om sejrens størrelse for vestjyderne, som på ny havde Lasse Mikkelsen i en hovedrolle offensivt med seks mål og otte assists. 

Over hele linjen var træfsikkerheden i top og effektiviteten høj - eksemplificeret ved stregdueon Buric og Bergholt med ni mål på ti forsøg, mens Uth og Rasmussen på fløjene nettede otte gange på ti forsøg.

Selvom det efterhånden er blevet en selvfølge, så var Christoffer Bonde igen storspillende i Skjern-målet med en redningsprocent på hele 41. 

En helstøbt indsats af hele Skjern-truppen, som på mandag løber på banen i Skjern Bank Arena til endnu et vigtigt opgør, når Mors-Thy Håndbold kommer på besøg.

Køb din billet til kampen HER

NYHEDER