STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern skal spille om bronze

Af Nicklas Thygesen

Finaledrømmen forsvandt onsdag aften for Skjern Håndbold, da de forsvarende danske mestre vandt med 37-30 foran 2897 tilskuere i Skjern Bank Arena.

De grønblusede fik en skidt start, ligesom tilfældet var i søndags, men kæmpede sig stærkt tilbage efter pausen, hvor Senjamin Buric efter 37 minutter udlignede til 20-20.

Men ganske symptomatisk for onsdagens opgør indeholdt den efterfølgende periode et par tekniske fejl og afbrændere, som gæsterne konsekvent og kynisk straffede prompte.

Derfor kom Kronborg og Søndergaards drenge ikke tættere på at tvinge semifinaleserien ud i en tredje og afgørende kamp i Gudme.

I stedet venter kampen om bronze, hvor modstanderen findes mellem Aalborg Håndbold og Fredericia HK.

Resultatet af den tredje kamp i dette opgør afgører, hvornår de grønne spiller på hjemmebane i bronzekampen.