STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern topper statistikkerne: Sådan er det gået i første halvdel

Af Nicklas Thygesen

En øjeblikkelig fjerdeplads med 17 point i 14 kampe.

Det er status for Mathias Madsens vestjyske mandskab efter første halvdel af grundspillet netop er færdigspillet. 

Vi ser nærmere på de første 14 kampe, der sender de grønne i toppen på flere statistikker.

Han har taget Skjern-fansene med storm, og det kan ses på både tabellen og i statistikkerne. Christoffer Bonde indtager førstepladsen over flest redninger med sammenlagt 165 styks, mens den talentfulde keeper ligeledes har den højeste redningsprocent af samtlige keepere i ligaen.

Christoffer Bondes præstationer i Skjern-målet har skabt tryghed og en sikker vestjysk base i den defensive del, hvor Buric, Bergholt og kompagni ligeledes har knoklet for at skabe de bedste betingelser for Skjern-keeperen. Skjern-mandskabet er det mandskab, som har lukket færrest mål ind i første halvdel af sæsonen med kun 26,7 indkasserede mål pr. kamp.

Hjemvendte Lasse Mikkelsen har leveret på topniveau i vestjydernes offensiv. Skjern-playmakeren indtager 6. pladsen på topscorerlisten med 74 mål, mens han ligelides sniger sig ind i Top 10 over flest assists med i alt 49 af slagsen. 

Med tre hjemmesejre i træk har de grønne vist klassen foran den stærke hjemmebane i Skjern Bank Arena. Opbakningen har igen i år været i særklasse, hvor 18.323 tilskuere har overværet de grønne - det næsthøjeste tilskuersnit i HTH Herreligaen med 2618 tilskuere pr. kamp.

På søndag tager de grønne hul på anden del af grundspillet, når Skive fH vender vejen forbi Skjern Bank Arena.

Køb din billet til opgøret HER