STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tidligere Skjern-anfører skifter til Kiel

Af Nicklas Thygesen

I sommer indstillede han en lang og imponerende håndboldkarriere, men nu har den tidligere Skjern-anfører Bjarte Myrhol genoptaget spillet på banen.

Myrhol, der siden karrierestoppet i sommer, har haft et tæt samarbejde med Skjern Håndbold omkring Learn Handball, tiltræder i storklubben THW Kiel på en kontrakt gældende fra resten af denne sæson. 

- Det er surrealistisk. THW Kiel har været en klub, som jeg har drømt om at spille for siden jeg var 17-18 år gammel. Det bliver kæmpestort at løbe ind foran 10.000 mennesker, og selvfølgelig være en del af Final4 i Køln, siger Bjarte Myrhol.

- Da Kiel bankede på døren, så ringede jeg til Andy Schmid med det samme, for jeg havde købt billet til opgøret mellem Rhein-Neckar Löwen og THW Kiel i næste uge, men jeg havde ikke ligefrem forventet, at jeg skulle stå overfor Andy en sidste gang som spiller. Det er næsten som et eventyr, der ikke kunne være skrevet bedre.

- Det betyder samtidig, at jeg ikke kan være på lægterne i morgen, når Skjern har mulighed for at kvalificere sig til DM-finalen, men jeg kommer til at følge kampen tæt på tv i Kiel, siger Myrhol.