STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Würtz efter gennembrud: Kæmpe forløsning

En hudløs ærlig Jonathan Würtz sætter ord på en svær tid, som blandt andet har indebåret skader, en positiv coronatest og for store forventninger til sig selv.

Af Kristian Bro

Den 21-årige bagspiller var flyvende i onsdags, hvor Skjern-mandskabet besejrede Fredericia 36-30. Her blev det til fire mål, gode forsvarsaktioner og stor ros fra holdkammeraterne.

Men ikke alt er gået Jonathan Würtz’ vej, siden han skiftede til Skjern i sommer. Et par uheldige skader og en positiv coronatest har gjort det svært at bryde igennem.

Derfor var det ekstra befriende for Jonathan Würtz, da han onsdag aften bragede en flot kamp af mod Fredericia. 

- Det var en kæmpe forløsning. Det var været en svær periode for mig rent spillemæssigt, hvor jeg ikke har ramt mit niveau - så det at komme ind og have en følelse af, at jeg kan bidrage holdet, giver virkelig en tro på tingene – det var en kæmpe forløsning.

-  Jeg fik en god start her i Skjern. Jeg kan allerede sige med sikkerhed, at jeg elsker klubben og det miljø, som er omkring klubben. Først fik jeg denne her skade, så blev jeg testet positiv for corona.

- Coronaen påvirkede min lungekapacitet, som bare har gjort det endnu sværere for mig at komme tilbage, og holde et højt niveau i en længere periode på banen, siger Jonathan Würtz.

Det er ikke kun de fysiske forudsætninger, som har gjort det svært for bagspilleren at få et spillemæssigt gennembrud i Skjern Håndbold. 

- Jeg tror også, at jeg havde for store forventninger til mig selv, da jeg kom tilbage efter min coronasygdom. Jeg ville så gerne ud at spille, som jeg gjorde før, og da det ikke lykkedes, var det svært for mig. 

- Jeg blev utroligt frustreret, fordi jeg vidste, at jeg kunne gøre det bedre, og når jeg ikke ramte mit niveau i en længere periode, så påvirkede det mig – men den her kamp var helt sikkert et vendepunkt for mig, fordi jeg føler mig meget bedre tilpas, siger Jonathan Würtz.

NYHEDER