STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Würtz udlejes til Lemvig-Thyborøn

Jonathan Würtz sagde i formiddags farvel og på gensyn til holdkammeraterne i Skjern, der mandag havde første arbejdsdag.

Den 22-årige bagspiller skal i den kommende sæson tørne ud for Lemvig-Thyborøn, hvor Würtz tiltræder på en lejekontrakt, der gælder sæsonen ud.

- Konkurrencen om pladserne i Skjern er hård, og jeg er i en alder, hvor jeg har brug for at spille fast for at udvikle mig. Derfor er jeg overbevist om, at det er det rigtige valg for mig lige nu. Jeg har brug for at spille kontinuerligt, hvorfor jeg er meget glad for, at aftalen med Lemvig-Thyborøn er faldet på plads, siger Jonathan Würtz. 

- Jeg er tiltænkt en rolle i begge ender af banen, hvilket er et stort ønske for mig. Jeg håber på, at lejeaftalen kan være medvirkende til, at jeg står endnu skarpere, og får endnu mere ligaerfaring, når jeg vender retur til Skjern, siger Jonathan Würtz.

Sportschef i Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard, anser aftalen som en vindercase for alle parter.

- Jonathan Würtz har et stort potentiale, og derfor har vi også et stort ønske om, at han fortsætter sin udvikling, så vi får en endnu dygtigere spiller hjem om et års tid. Vi har et stærkt samarbejde med Søren Pedersen og Lemvig-Thyborøn, og vi er helt overbeviste om, at Würtz kommer til en klub, hvor der er styr på tingene, og hvor rammerne for at udvikle sig er optimale, siger Thomas Klitgaard. 

Jonathan Würtz har kontrakt med Skjern Håndbold frem til sommeren 2024. 

NYHEDER