STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

 

 

Skjern Håndbold Support

I efteråret 2017 kørte vi den første tur med Fanbussen. Det viste sig hurtigt, at der var god opbakning til idéen, så derfor har vi nu stiftet Skjern Håndbold Support, så vi står endnu stærkere med opbakningen, både på hjemmebane og udebane.

Skjern Håndbold Support er et grønt fællesskab, hvor opbakningen til Skjern Håndbold Ligaherrer er omdrejningspunktet. Men ud over kampene, så har vi også et godt fællesskab, hvor det sociale aspekt er i højsædet. 

Vi tager ofte bussen til udebanerne i hele Danmark, og her hygges, hujes og heppes på alle planer. 

Ønsker du at vide mere, så følg os på Facebook

 

 

 

Skjern Ultras

Skjern Ultras er en uofficiel fangruppe for Skjern Håndbold, som støtter spillerne, når det virkelig gælder.

Ultras har i sæsonen 2015-2016 holdt pause pga. uddannelse, job osv.
- men NU ER DE TILBAGE!

 

 For at blive en del af gruppen, kan du tage fat i os i Skjern Bank Arena, hvor vi befinder os på balkonen bag målet (sektion K). Der er altid plads til en ekstra, som vil støtte ligaherrerne og være "den 8. mand".

 Se højdepunkter fra 12 år med Skjern Ultras her!

 

Grundlæggelse
Skjern Ultras startede i 2004, hvor en flok unge knægte gik sammen, for at skabe bedre stemning til Skjern Håndbolds hjemmekampe. Skjern Ultras havde i længere tid støttet Skjern Håndbold, men initiativtagerne følte at de ville være stærkere som en samlet enhed.

 

Formål
Skjern Ultras eneste formål er, at støtte Skjern Håndbold i tykt og tyndt. Dette gøres med sang, råben og brug af visuelle midler i samtlige 2x30 minutter plus det løse.

 "Nu skal vi andre ikke tage Ultras som en selvfølge, men bakke op og droppe teaterklapsalverne og give fuld gas." sådan lyder opfordringen fra Anders Dahl-Nielsen

 

Kontakt Skjern Ultras
Besøg Skjern Ultras facebookside, hvor du kan melde dig ind ved at kontakte dem, læse om kommende udebaneture, følge de mange aktiviteter og meget mere.