STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Akademispiller skriver kontrakt med Skjern

For første gang i karrieren har Jakob Rasmussen sat sin underskrift på en professionel kontrakt.

Den 19-årige playmaker, der i de sidste tre år har gået på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern, har skrevet kontrakt med vestjyderne frem til sommeren 2024. 

- Jeg er meget stolt og glad. Det har været min helt store målsætning at skrive kontrakt med Skjern, siden jeg startede på Dejbjerglund Efterskole og efterfølgende på Talentakadamiet Ringkøbing-Skjern, så det er selvfølgelig et kæmpe stort øjeblik for mig. Jeg er blevet vist en masse tillid i denne sæson, og har fået mere spilletid, end jeg havde turde håbet på. 

- Der har selvfølgelig været nogle skader til stamspillerne, som har gjort vejen til spilletid kortere for mig i denne sæson. Jeg er klar over, at det kræver en masse hårdt arbejde - specielt fysisk - hvis jeg skal gøre mig gældende som tovejsspiller i de kommende sæsoner, men det er en klar ambition for mig, at jeg skal bide mig fast på ligaholdet, siger Jakob Rasmussen. 

Sportschef Thomas Klitgaard ser et stort potentiale i 19-årige Rasmussen, som får rosende ord med på vejen. 

- Jakob Rasmussen har været igennem en imponerende udvikling på akademiet, og har i den seneste periode fået en større og større rolle på vores ligamandskab. Han er dygtig i duelspillet, og har et meget skarpt blik for spillet. Samtidig sender han et klart signal til de øvrige talenter i ungdomsrækkerne om, at man gennem kontinuerligt hårdt arbejde og tålmodighed kan komme langt, siger Thomas Klitgaard. 

Jakob Rasmussen vil i de kommende sæsoner bære nummer 22 i den grønne trøje.