STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bittert nederlag: Aalborg vandt til sidst

Af Nicklas Thygesen

Lige ved og næsten.

Mestrene fra Aalborg hev sejren i land i sidste minut lørdag aften i Skjern Bank Arena efter et stort comeback af de grønne efter pausen.

Efter en tæt første halvleg med Skjern i førersædet - anført af storspillende Christoffer Bonde på imponerende 52 procent - så trak gæsterne fra midt i anden halvleg. 

Skjern-føringen på 15-13 blev i løbet af otte-ti minutter forvandlet til 15-20 i gæsternes favør i en periode, hvor Aron Palmarsson virkelig viste sit høje niveau. 

Men Alfred Jönsson og kompagni viste klassen, og kæmpede sig tilbage - selvom vestjydernes bagkæde langt hen af vejen var uden venstrehænder. Eivind Tangen var skadet, og Oliver Norlyk var på halv kraft, hvilket betød lange perioder med tre højrehænder i bagkæden skiftende med Konradsson, Mikkelsen, Mygind og Jönsson.

Sidstnævnte viste lørdag aften sit kæmpe potentiale, da han med ni scoringer, to tilkæmpede straffekast og en assist var én af hovedårsagerne til Skjern-mandskabets comeback, som desværre ikke rakte til point.

Gæsternes Lukas Sandell blev matchvinder med 11 sekunder tilbage på haluret med sin femte scoring til slutresultatet 27-26 til Aalborg.

Alfred Jönsson blev Skjern-topscorer med ni mål. 

NYHEDER