STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bonde før semi: Vi er ekstremt godt forberedte

Af Nicklas Thygesen

Ni måneders grundigt forarbejde kulminerer onsdag aften i Gudme, når Christoffer Bonde og Skjern-mandskabet løber på banen til den første DM-semifinale.

Skjern-keeperen, der fortsat er i besiddelse af ligaens højeste redningsprocent, erkender også, at ventetiden har været lang, siden de grønne for ni dage siden endegyldigt kvalificerede sig til semifinalerne. 

En semifinaleserie, som er Bondes første i karrieren. 

- Det tænder selvfølgelig en ekstra gnist i os alle, at semifinalen venter forude. Man kan mærke, at alle i truppen er dybt fokuserede og motiveret for at levere et godt resultat, for vi har kæmpet i mange måneder for at stå her. 

- Vi føler os ekstremt godt forberedte på opgaven som venter i morgen. GOG er et klassehold, og har leveret på et stabilt højt niveau hele vejen gennem grund- og slutspillet, så vi skal ramme vores topniveau for at matche dem, men det har jeg også stor tiltro til, at vi gør.

- GOG er selvfølgelig favoritter på deres hjemmebane, men underdog-rollen passer os fint. I løbet af de sidste to-tre måneder er vi kommet fra baghjul, og derfor tror jeg også, at GOG frygter lidt at møde os, siger Christoffer Bonde efter tirsdagens træning. 

Der er kampstart onsdag kl.18.30 i Gudme. Opgøret kan ses direkte på TV2 Sport. 

NYHEDER