STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Comeback til Skjern-kaptajn: Fuld fokus på GOG

Af Nicklas Thygesen

Han udgik med lyskesmerter i udekampen mod Skanderborg-Aarhus tilbage i marts-måned - og siden da har Skjern-kaptajnen Jesper Konradsson været sat ud af spil.

Men efter to måneders intensiv genoptræning sammen med fysisk træner Hans Jensen, vendte svenskeren i går tilbage for de grønne med tre scoringer og fem assists.

- Det har været en kamp mod uret. Målet var at være tilbage til de første kampe af slutspillet, men smerterne aftog ikke så hurtigt, som vi havde håbet på. Heldigvis gik det fint i går. Jeg mærker intet til lysken - tilgengæld manglede jeg luft og kamptempo, men det kommer formentlig hurtigt tilbage, siger Jesper Konradsson.

Konradsson og holdkammeraterne formåede ikke at hente sejren søndag aften, selvom mulighederne var der i slutfasen. Derfor venter GOG i semifinaleserien med start på onsdag i Gudme. 

- Vi fik en dårlig start på begge halvlege, men vi fik vist igen, at uanset hvor langt vi er bagud, så kommer vi igen. Det er stærk moral. Men vi kan ikke bruge kampen til særlig meget nu, og derfor er der fuld fokus fra alle i truppen på GOG.

- Alle har stor tro på, at vi kan lave gode resultater i semifinalerne, men vi er også klar over, at vi ikke har slået GOG i lang tid. De vandt grundspillet og deres slutspilspulje suverænt, så det bliver selvfølgelig utrolig svært. Vi er underdogs, men det er også en rolle, som passer os fint, siger Jesper Konradsson.

Den første semifinale spilles på onsdag kl.18.30 i Gudme. Kampen vises direkte på TV2 Sport.