STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bonde om samarbejdet med ny Skjern-keeper: Vi supplerer hinanden godt

Af Kristian Bro

Skjern hentede i tirsdags sæsonens femte ligasejr mod Skive fH. Christoffer Bonde og Anton Hagvall holdt hjemmeholdet nede på 25 scoringer, mens Skjern-holdet selv scorede 27 mål. 

Vestjydernes næste kamp er først d. 13. november mod BSH i Skjern Bank Arena. Derfor var sejren mod Skive fH ekstra vigtig, selvom spillet ikke var det flotteste, fortæller Christoffer Bonde.

- Det var ubeskriveligt vigtigt, at vi vandt i tirsdags. Jeg vil ikke kunne bære at gå med et nederlag så lang tid uden at have muligheden for at revanchere os. Det var ikke den kønneste kamp fra vores side, men det er jeg lidt ligeglad med, så længe vi fik de to point. Det er det eneste, som vi kan bruge til noget nu, siger Christoffer Bonde. 

Christoffer Bonde og Anton Hagvall stod begge en flot kamp. Begge stod med en redningsprocent på 33 og reddede tilsammen fem straffekast. Bonde sætter ord på samarbejdet med Anton Hagvall.

- Det har været fremragende. Vi har suppleret hinanden på et højt niveau - hvis jeg er blevet skiftet ud, så er Anton kommet ind og stået godt. Vi har været i plus 12 redninger i alle kampe, hvis man ser bort fra kampen mod Lemvig-Thyborøn.

- Målet er, at vi skal have 14-15 redninger per kamp - og så er det underordnet, om det er Anton eller mig, som redder dem, så længe vi hjælper holdet på den bedst mulige måde, siger Christoffer Bonde.

Du kan se Bonde og resten af Skjern-mandskabet d. 13. november i Skjern Bank Arena mod BSH. Køb din billet HER