STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Byttehandel: Skjern udlejer venstreback og henter stregspiller

Skjern Håndbold har indgået en aftale med naboklubben Rækker Mølle Håndbold om at udleje Tobias Mygind, mens stregspiller Dan Beck-Hansen ryger modsatte vej.

En win-win aftale, siger sportschef Thomas Klitgaard.

- I vores øjne er det en meget optimal løsning, idet Tobias Mygind får værdifuld erfaring og forhåbentlig en masse spilleminutter i 1.division efter sin langvarige skade, mens Dan Beck-Hansen indgår i truppen som midlertidig afløser for Emil Bergholt frem til nytår.

- Som det ser ud lige nu, så har vi en klar forventning om, at Emil Bergholt er retur på håndboldbanen efter slutrunden i januar, og derfor har vi været på jagt efter en midlertidig erstatning, som har erfaringen, størrelsen og kvaliteterne i begge ender af banen til at supplere Senjamin Buric og Jonathan Würtz. Det får vi i Dan Beck-Hansen, siger Thomas Klitgaard.

Den to meter høje stregspiller med en fortid i svenske IFK Skövde og senest hos rivalerne fra TTH Holstebro ser frem til den nye udfordring.

- Jeg er meget taknemmelig for at Skjern Håndbold og Rækker Mølle Håndbold har fundet en løsning, der giver mening for begge parter. Jeg har haft rigtig fine snakke med trænerteamet og Thomas Klitgaard i forhold til min rolle, og hvordan jeg kan indgå i spillet, velvidende at det er på lånt tid. Jeg glæder mig utrolig meget - ikke mindst til de europæiske kampe der venter forude, siger Dan Beck- Hansen.

Dan Beck-Hansen har første arbejdsdag i den grønne trøje den 24. juli.