STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner roste publikum og talentarbejde

Af Nicklas Thygesen

Det er ingen hemmelighed, at de grønblusede gennem de sidste uger har været presset på mandskab og ressourcer i bagkæden.

Med skader til Alfred Jönsson, Lasse Mikkelsen og Jonathan Würtz har meget ansvar naturligvis været i hænderne på Jesper Konradsson og Eivind Tangen, mens Tobias Mygind og Jakob Rasmussen på kort tid har fået større og større roller i det vestjyske angrebsspil.

Sidstnævnte spillede på ny en stor kamp for hjemmeholdet mandag aften, og det affødte stor respekt og rosende ord fra cheftræner Mathias Madsen.

- Tobias Mygind har tidligere bevist, hvilke store egenskaber han besidder, og i går var Jakob Rasmussen outstanding. Han spillede med en uhørt ro, og gik uimponeret til tingene. Stor ros til vores U19-træner Magnus Siglev for at gøre de unge talenter klar til at præstere på højeste niveau. Vi skal være rigtig taknemmelige for, at vores ungdomssetup er på så højt et niveau, siger Mathias Madsen.

Som optakt til mandagens derby var cheftræneren ude og opfordrer hjemmepublikummet til at give den endnu gas - og budskabet gik klart igennem.

- De var så meget vores 8. mand i går, og det skal vi have frem hver gang. De skal have kæmpe tak for opbakningen, men de skal samtidig også vide, at hvis vi skal blande os i den helt sjove ende, så skal vi have Skjern Bank Arena op på samme niveau hver gang, siger han.

Selve kampens betydning var til at føle på for Mathias Madsen.

- Det var kun mit andet derby som Skjern-træner, men jeg kunne sagtens mærke og føle, hvor meget kampen betød for fans, sponsorer og alle i klubben. Det var en hård kamp, hvor vi blev udfordret, men vi fandt vores defensive base i det sidste kvarter, og det gjorde udfaldet. Det var en fantastisk aften i Skjern Bank Arena, som vi skal have mange flere af de kommende måneder, siger cheftræneren.

NYHEDER