STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner: Vi viste moral og klasse

Tre "pokalkampe" venter for Skjern-mandskabet, siger Claus Dalgaard-Hansen. Læs hvad cheftræneren sagde om søndagens sejr i Skanderborg her. 

Af Nicklas Thygesen

- Når vi fokuserede på det, som vi kunne kontrollere, så vendte energien de rigtige steder hen - og det var i mine øjne det, der ændrede søndagens kamp. Vores frustrationer over dommerkendelser og andre ting, vi ikke har indflydelse på, fyldte for meget i indledning - og det fik vi lagt fra os.

- Derfra kiggede vi indad, kæmpede for hinanden, den næste bold og den næste aktion. Vi gik mere aggressivt til værks defensivt, mødte dem højt oppe på banen, tvang dem til vanskeligere indspil - og al den energi og tempo forplantede sig i resten af vores spil, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Cheftræneren erkender, at vestjyderne har ryggen mod muren, hvis drømmene om den fjerde DM-semifinale i træk skal indfries, men søndagens sejr gav et rygstød, som giver tro på tingene.

- Løbet havde været kørt, hvis vi havde tabt mod Skanderborg. Vi viste moral og klasse ved at komme tilbage i opgøret, og vi viste overfor hinanden, at vi godt kan stå imod, selvom der kommer modgang på vejen. Vi ser de næste tre opgør som pokalkampe, hvor det er vind eller forsvind for vores vedkommende. 

- Skal missionen lykkes, så skal de gode momenter og perioder blive længere - og strække sig over en hel kamp. Vi vinder ikke mod Aalborg på onsdag, hvis vi kun spiller 40 gode minutter som sidst, siger Skjern-træneren.

De grønblusede tager imod de danske mestre på onsdag kl.18.30 i Skjern Bank Arena. Opgøret vises direkte på TV2 Sport.

HUSK: Du kan fortsat nå at stemme på Årets Spiller 2020-2021. Afgiv din stemme HER