STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Claus Dalgaard-Hansen: Vi skal komme godt fra start

Af Kristian Bro

I morgen bliver sæsonen for alvor skudt i gang for vestjyderne, hvor IK Skovbakken venter i 1/8-finalerne i pokalturneringen. Læs cheftræneren tanker om den første gældende kamp i sæsonen. 

Modstanderen er IK Skovbakken, som er at finde i 1. division. Det aarhusianske hold slog senest SønderjyskE Herrehåndbold ud med en sejr på 27-26. 

- IK Skovbakken er et rigtigt fint hold med dygtige spillere. De har et højt topniveau, hvilket man blandt andet kunne se i deres kamp mod SønderjyskE - så de skal virkelig ikke undervurderes, understreger cheftræneren.

Dog er Skjern-træneren ikke i tvivl om, hvem der er favoritter til morgendagens opgør.

- Vi påtager os naturligvis favoritværdigheden. Vores fysik og bredde i truppen skal gerne gøre sig udsalgsgivende gennem kampen.

Der venter officiel debut til flere Skjern-spillere i den grønne trøje. Derfor er det ekstra vigtigt, at de får en god oplevelse med hjem fra Aarhus, påpeger cheftræneren.

- Vi skal have fokus på vores eget spil. Det betyder meget, at vi kommer godt fra start i sæsonen. For mange er det deres første officielle kamp for klubben, så det er vigtigt, at vi giver dem en god oplevelse på banen, siger Claus Dalgaard-Hansen.

 

Kampen starter kl. 20:00 og bliver spillet i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus.

I tilfælde af sejr, kan du se, hvem Skjern trækker i kvartfinalerne på TV2 Sport mandag den 30.08. 

NYHEDER