STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Dalgaard-Hansen: Batteriet er tomt

Af Nicklas Thygesen

I lørdags blev det bekræftet, at Claus Dalgaard-Hansen ikke længere skal stå i spidsen for Skjerns bedste mandskab.

To-målssejren over Skive fH på udebane blev Dalgaard-Hansens sidste som cheftræner.

Kontrakten, der oprindeligt gik til 2023, blev i august-måned reduceret ind til resten af den indeværende sæson - inden parterne gik hver til sit efter ønske fra den nu tidligere Skjern-cheftræner. 

- Da jeg i august bad Skjern Håndbold om at blive løst fra kontrakten til sommer var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg kunne gøre arbejdet færdigt. Men det kræver et stort overskud at bestride et cheftrænerjob i en dansk topklub.

- Jeg må erkende, at batteriet er tomt, og at jeg ikke er i stand til at mobilisere de ressourcer det kræver at stå i spidsen for holdet længere, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Claus Dalgaard-Hansen blev i 2019 ansat som assistenttræner, men overtog siden da styringen på Skjern-bænken, efter Patrekur Johannessons stop i klubben i december 2019. 

- Jeg kom til Skjern med opgaven om at skabe til et generationsskifte, og det er vi lykkedes med. Der er blevet skabt en basis og et fundament med talentfulde og unge spillere, som jeg ser frem til arbejde videre med i min nye rolle som talentchef.

- Der ligger et stort potentiale i talentudviklingen i hele området som både kan komme håndbolden, uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne til gode. Det potentiale glæder jeg mig til at være med til at forløse, siger Claus Dalgaard-Hansen. 

NYHEDER