STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Efter 10 år i udlandet: Stenbäcken rejser hjem

Skjern-bagspilleren vender hjem til Sverige efter denne sæson.

Han vandt DM-guld i sin første sæson i det vestjyske, og har siden skiftet i 2017 været en fast integreret del på Skjern-mandskabet. 

Til sommer slutter udenlandsopholdet dog for svenske Jonathan Stenbäcken.

Efter over 10 år i udlandet - hvor Stenbäcken blandt andet har optrådt for klubber som Füchse Berlin og MT Melsungen – slutter eventyret til sommer med endestation i Vestjylland.

- Det bliver vemodigt at sige farvel til Skjern, men tidspunktet er rigtigt for familien og jeg. Min kontrakt udløber til sommer, og til den tid har vi været væk fra vores familier i Sverige i over 10 år, så timingen virker rigtig, siger Jonathan Stenbäcken.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har spillet i Skjern i hvad jeg synes er en super professionel klub, som virkelig har styr på alt. Min familie og jeg trives utrolig godt i byen, så det bliver mærkeligt at sige farvel til sommer, siger Skjerns nummer 11.

Den 33-årige bagspiller drømmer om at afslutte Skjern-kapitlet som det startede.

- Mesterskabstriumfen og vores samlede sejr over Veszprem i Champions League glemmer jeg aldrig. Det var historisk og sensationelt. Det seneste år har været hårdt og specielt uden tilskuere på lægterne, som altid har betydet meget i Skjern.

- Jeg håber, at vi kan slutte Skjern-rejsen som vi startede – med udsolgte arenaer og med medaljer om halsen. Det er drømmen, siger Stenbäcken.

NYHEDER