STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Efter fire år: Skjern-keeper stopper til sommer

24-årige Robin Haug har valgt at søge nye udfordringer, når kontrakten med vestjyderne udløber til sommer.

- Det bliver vemodigt til sommer, men jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg har behov for at stå mere og samtidig have en større rolle. Jeg holder virkelig meget af klubben og byen, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige næste skridt for mig, siger Robin Haug.

- Der venter heldigvis et virkelig spændende halvår foran os med Final4, europæisk gruppespil i EHF European League og et slutspil i HTH Herreligaen, hvor jeg har en helt klar drøm og forhåbning om, at mit ophold i Skjern skal rundes af med medaljer. Det kan meget vel starte i Boxen til februar, siger den norske keeper.

Nordmandens beslutning om at søge nye udfordringer og et større ansvar giver god mening, siger sportschef Thomas Klitgaard.

- Vi har fuld forståelse for, at Robin skal ud og jagte en større rolle og endnu mere ansvar, end det vi kan tilbyde i øjeblikket. Hans kommende klub kan glæde sig til at få en målmand, der er fuldt ud dedikeret og professionel, og som samtidig er meget vellidt i truppen, siger Thomas Klitgaard.

Afløseren for Robin Haug til den kommende sæson vil blive præsenteret tirsdag.

NYHEDER