STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Eggert fortsætter som frivillig i kommerciel rolle

Den nu pensionerede håndboldspiller, Anders Eggert, bliver tilknyttet klubbens organisationen som frivillig med fokus på kommercielle opgaver.

Sideløbende med karrieren som professionel håndboldspiller har Eggert drevet egen virksomhed og været medvirkende til nye start-ups. Kreativiteten og ide-rigdommen er stor hos den tidligere landsholdsstjerne, der nu skal være med til at gøre vestjyderne endnu skarpere på det kommercielle område. 

- Det er mærkeligt for første gang i mange år at stå uden for banen, når spillerne har taget hul på opstarten. Men jeg er utrolig glad for muligheden med at prøve kræfter med en ny rolle i klubben. Jeg har altid interesseret mig for at udvikle og opfinde ting, og jeg håber, at det på denne måde kan blive kombineret med passionen for håndbold.

- Jeg er glad for, at jeg ikke skal slippe Skjern Håndbold helt, og håber at jeg kan være med til at gøre klubbens kommercielle forretning endnu stærkere, siger Anders Eggert.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen ser store muligheder i den tidligere fløjspillers kompetencer udenfor banen.

 - Vi er meget stolte og glade for, at Anders Eggert fortsat har lyst til at være tilknyttet klubben. Udover at have været en dygtig håndboldspiller, er han jo en rigtig entreprenør smækfyldt med ideer. Eggerts DNA er grøn, og hans gode humør og evnen til at se muligheder, er vi glade for vi fortsat kan få glæde af i Skjern Håndbold, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

Arbejdsopgaverne for Anders Eggert bliver med fokus på at bidrage til den fremtidige kommercielle udvikling – herunder kommercielle opgaver til klubbens hjemmekampe i Skjern Bank Arena – mens han ligeledes er med som frivillig i sponsorudvalget.