STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

En gentagelse af 2015-triumfen

René Rasmussen (th.) fejrer pokalguldet sammen med resten af det grønne omklædningsrum.

Den netop overståede weekend var nærmest en tro kopi af Final4-weekenden for to år siden, hvor Rasmussen og holdkammeraterne ligeledes snuppede guldet.

Af Lone Jørgensen

Som Skjern-fan kan du sikkert huske det: Fra nedtur i december 2014 til optur i foråret 2015. Det var dengang, Skjern vandt tre medaljer på lidt over to måneder, og medaljeregnen begyndte med pokaltriumfen i Aalborg.

- Det var stort, men det er lige så stort den her gang. Det er ubeskriveligt og helt perfekt. Det er kæmpestort. Det er noget vi har drømt om, og det ligner akkurat det, vi gjorde for to år siden. Dengang havde vi en forfærdelig december, og alligevel gik vi ind og gav dem alle baghjul til Final4. Det giver helt gåsehud at snakke om, sagde René Rasmussen efter søndagens overbevisende pokalsejr.

Den lynhurtige Skjern-fløj kvitterede blandt andet med ti mål over weekenden, og han var tydeligt lettet over kampenes udfald.

- Jeg havde så mange scenarier i hovedet inden vi gik i gang, og til sidst var det bare dejligt, at det hele gik vores vej. Vi præsterede virkelig som et hold i weekenden. Og så kommer man ikke udenom Tibor. Hatten af for ham, roste Skjern-fløjen.

Alle var med os
Ligeledes var tilskuerne ifølge Rasmussen en stor del af triumfen.

- Alt det her kendetegner Skjern. Vi kom med alt, og det hele gik op i en højere enhed; Skjern Ultras, publikum, hele det ene hjørne var grønt, det var helt vildt. Man følte bare, at alle var med os, sluttede Rasmussen.

Allerede på onsdag går det løs for René Rasmussen og Skjern igen. Her tager vestjyderne imod KIF Kolding København, der måtte rejse hjem far Final4 med to nederlag.

Læs også Klitgaard og Mikkelsens ord om pokaltriumfen: Mest vilje og mindst pres

NYHEDER