Drama da Skjern vandt for fjerde gang i træk

Af Nicklas Thygesen

13 dage, fire kampe og otte point.

Skjern Håndbold overvandt heksekedlen i Sønderborg, og snuppede begge point i lørdagens drama.

Udover en 6-5 føring til hjemmeholdet efter ti minutter, så var Mathias Madsens drenge konstant i teten - med adskillige muligheder undervejs for at trække fra med tre og fire mål.

Men det afgørende hul blev aldrig slået, og så endte det hele i et stort drama med Bergholt, Bonde og Mikkelsen i hovedrollerne.

Førstnævnte sendte Skjern i front på ny med sin scoring til 25-24 nøjagtig to minutter før tid - assisteret af kaptajn Konradsson. 50 sekunder senere havde hjemmeholdets Frederik Ladefoged muligheden for at udligne, men nok en gang stod Christoffer Bonde i vejen med sin redning nummer 17.

40 sekunder før tid rev Eivind Tangen sig fri på højreback og trak et straffe, som Lasse Mikkelsen skulle tage sig af.

Den rutinerede playmaker holdt hovedet koldt, og udplacerede Kasper Larsen i SønderjyskE-målet - og så gik jublen løs på både bænk, bane og blandt de mange medrejsende Skjern-fans.

Skjern vandt 26-24 og er nu blot ét point efter Skanderborg-Aarhus på 3. pladsen.