STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

For 13. gang: Skjern er klar til Final4

Af Nicklas Thygesen

Skjern er klar til Final4.

Efter 60 intense minutter og hård fight løb vestjyderne med semifinalepladsen med en sejr på 28-21.

Vestjyderne kom bedst fra start, ikke mindst takket være en forrygende Christoffer Bonde, der leverede en pragtpræstation med intet mindre end 21 redninger.

Bondes mange redninger var ikke desto mindre et godt kendetegn for en velfungerende Skjern-defensiv, der med Buric, Bergholt og Johansson i store perioder leverede på topniveau. Den stærke defensiv med Bonde som en sikker skanse banede vejen for storsejren, selvom vestjyderne undervejs kæmpede med at finde løsninger offensivt.

Men hver eneste gang gæsterne nærmede sig håbet om at minimere Skjern-forspringet til minus 2-3 mål, så stod Bonde i vejen.

De grønblusede vandt 28-21, og er ligesom Bjerringbro-Silkeborg klar til Final4.

Onsdag aften findes de to sidste deltagere, hvorefter lodtrækningen finder sted.