STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Formand og cheftræner: Stolte over opbakningen

Af Nicklas Thygesen

Den ene endetribune i Ceres Arena var onsdag aften dækket med vestjyske Skjern-fans.

For selvom resultatet ikke blev som ønsket, så var der solid opbakning hele kampen igennem fra de medrejsende Skjern-fans og de over 150 eksilvestjydere, der var inviteret til topopgør.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune, Erik Viborg, var ligesom cheftræner Mathias Madsen stolt over at se den store tilslutning og opbakning til holdet.

- For kommunen er det ekstremt vigtigt at afholde de her arrangementer, så vi fastholder kontakten med de unge mennesker i studiebyerne. Det giver os muligheden for at fortælle om, hvad der foregår derhjemme, være synlige og i dialog, mens vi sammen kan gå til håndbold og være stolte over, at vi har vestjyske hold som Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold, der spiller med i den bedste række. 

- Jeg skal ikke kloge mig i, om arrangementer som i går er målbare og som betyder, at de unge mennesker en dag vender hjem til Ringkøbing-Skjern Kommune, men jeg hæfter mig ved, at vi som kommune forsøger at tage initiativ istedet for at læne os tilbage og er passive. 

- Selvom vi allesammen havde håbet på, at Skjern havde hentet den syvende sejr i træk, så var det endnu en vellykket aften, siger Erik Viborg.

Cheftræner Mathias Madsen var ligeledes begejstret for den flotte opbakning.

- På banen blev vi overmatchet af Skanderborg-Aarhus i første halvleg, men støtten fortsatte fra de mange Skjern-tilhængere hele kampen igennem. Det var jeg imponeret af. Jeg håber, at de mange eksilvestjydere, der er bosat i studiebyerne, er klar til at støtte os igen, når vi vender vejen forbi Aalborg i sidste grundspilskamp og i de kommende slutspilskampe, siger Mathias Madsen.

NYHEDER