STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fra talentchef til cheftræner: 3 år til Siglev i Aranäs

Efter fire år i Skjern Håndbold som talentchef er tiden inde til nye udfordringer til sommer for Magnus Siglev.

Drømmen om at gå trænervejen bliver til næste sæson en realitet, når Siglev tiltræder på en 3-årig kontrakt som cheftræner for svenske HK Aranäs, der spiller i den bedste svenske række.

- Det er svært at sætte ord på de sidste fire år i Skjern Håndbold. Det har været ufattelig lærerigt, og jeg er yderst taknemmelig for alle de muligheder, jeg har fået i klubben.

- På fire år er vi nået langt med vores talentudviklingsstrategi og det har været en stor ære at kunne fortsætte det arbejde som Claus Hansen lagde for dagen. Jeg er stolt over hvor langt, vi som klub er nået og over det kæmpe arbejde, som alle de frivillige i klubben har ydet.

- Jeg har fået lov til at komme helt tæt på, og har lært enormt meget af mange dygtige trænere og ledere – nu er det tid til, at jeg skal stå på egne ben i Sverige, som bliver en stor og fed udfordring, siger Magnus Siglev.

Direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, udtaler:

- Magnus har bidraget til klubben på rigtig mange måder gennem sine fire år. Han har sat et stort positivt præg på akademiet, i foreningen og i hele udviklingen af talentsatsningen i Skjern Håndbold. Vi har meget at takke ham for, og nu glæder vi os til at følge hans nye eventyr som cheftræner i HK Aranäs, siger Carsten Thygesen.