STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fysioterapeut giver skadesupdate i Skjern-truppen

Af Nicklas Thygesen

Fysioterapeut i Skjern Håndbold, Hans Jensen, giver herunder en status på Skjern-truppen med hensyn til skader og sygdom.

Lasse Uth:
Lasse har døjet med en overbelastning i knæet i sin vej tilbage efter korsbåndsskaden. Vi har undersøgt knæet nærmere, hvor der er fundet væske - og i første omgang er planen at tage det med ro, og derefter bygge ham op igen. Om tre uger er vi klogere på Lasses situation - om han er tilbage på håndboldbanen der - eller om det kræver længere genoptræningstid. 

Eivind Tangen:
Eivind er to måneder inde i sit forløb lige nu. På nuværende tidspunkt er han ikke i en tilstand, hvor vi kan sætte ham igang med håndboldrelaterede øvelser. Afhængigt af hvordan han responderer den næste måneds tid, kan vi begynde at sætte ham mere i gang. 

Morten Vium:
- Morten blev opereret for anden gang for fire uger siden, og har i den seneste periode arbejdet med bevægelsestræning - og venter på at gå til næste fase. Der venter et langt forløb forude med en masse genoptræning, og vi forventer først, at Vium er tilbage om et års tid. 

Alfred Jönsson:
Alfred fik et riv i sin sene omkring knæet, hvorfor vi har valgt at undersøge ham yderligere og scanne ham for at kende omfanget, hvilket vi fortsat mangler svar på. 

Samtidig er Jonathan Würtz i forrige uge påbegyndt sin behandling for diagnosen lymfom, en kræftform i lymfeknuderne, som blev stillet tidligere i denne måned, siger Hans Jensen.