STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Turen går til La Santa

Af Kristian Bro

I morgen tidlig drager Skjern-truppen sydpå til Club La Santa til en uges træningslejr.

Fysisk træner og fysioterapeut, Hans Jensen, ser frem til en uge spækket med træning og sociale arrangementer.

- Club La Santa giver os mulighed for at træne i gode faciliteter. Jeg forventer, at spillerne giver den gas hele ugen - både fysisk og håndboldmæssigt. For nogle kan det hjælpe, at man ikke skal tænke over, hvad man ellers skal lave i hverdagen. De kan fokusere 100 % på deres håndbold, siger Hans Jensen.

- Samtidig får spillerne skabt nogle helt andre relationer til hinanden på sådan en tur end vi normaltvist gør, siger han.

Selvom der er indlagt flere styrke-, løbe og håndboldtræninger i ugens løb, så skal spillerne ikke være nervøse for, at de bliver kørt midt over, fortæller Hans Jensen med et glimt i øjet. 

- Målet er selvfølgelig at træne fysisk hårdt, men samtidig skal vi træne klogt. Derfor har vi lagt et program, hvor spillerne kan restituere undervejs, siger Hans Jensen, mens han nævner flere fordele ved at tage sydpå.

- En stor bonus ved at være på træningslejr sydpå er, at vi kan lave en masse aktiviteter udover håndbolden. Vi skal blandt andet spille padel-turnering og lave andre sjove ting sammen i fede omgivelser, og det hele bliver bare lidt nemmere, når man ikke står op kl.07.00 i frostgrader.

- Motivationen og energiniveauet er en helt anden i 15-20 graders varme i så gode og tilrettelagte omgivelser, siger Hans Jensen. 

Du kan løbende følge med i, hvordan det går Skjern-spillerne på Club La Santa via vores sociale medier.