STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fysioterapeut sælger klinik – og flytter permanent til Skjern

Det fysiske setup bliver forstærket kraftigt i fuldtidsansættelsen af Hans Jensen.

Huset i Kolding er solgt og det samme er klinikken.

Hans Jensen og konen Julie er rykket mod vest med familiens tre børn. En beslutning, der har været undervejs i et stykke tid – og som blev en realitet kort før juleaften.

Fra den 1. april og tre år frem bliver Hans Jensen tilknyttet på fuld tid.

- Vi er blevet taget godt imod i byen, og i området som vi har bosat os i – selvom vores trillebør og stige pludselig forsvandt nytårsaften. Jeg hæfter mig ved, at det sikkert er et indflytningsritual, når man kommer til byen permanent, indleder Hans Jensen med et smil på læben.

- Jeg er utrolig godt tilfreds med, at vi i samråd med klubben er kommet frem til en løsning, som gør at det fysiske setup omkring ligatruppen bliver forstærket, og spillerne kan se frem til endnu mere fleksibilitet i forhold til behandlinger, akutte behov og genoptræningsforløb, siger Hans Jensen.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen anser fuldtidsansættelsen som et stort skridt i den rigtige retning.

- Vi forsøger hver evig eneste dag at optimere og forbedre betingelserne for vores spillere. Med tilflytningen af Hans Jensen får vi en fast kapacitet, som styrker det sportslige setup omkring truppen. Tilmed er det en fem nye tilflyttere til Ringkøbing-Skjern Kommune, som vi er glade for at kunne tiltrække til byen, siger Carsten Thygesen.

NYHEDER