STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Et sekund fra en plads i semifinalen

Af Nicklas Thygesen

Ét sekund fra en plads i DM-semifinalerne.

Skjern-mandskabet havde mulighederne for at snøre sækken, og kvalificere sig til klubbens 12. DM-semifinale, men efter en utrolig dramatisk afslutning løb hjemmeholdet med sejren i sidste sekund.

Mathias Madsens drenge leverede ellers et stærkt og stort comeback, hvor hjemmeholdets føring på 22-16 efter 40 minutters spil blev forvandlet til Skjern-føring på 24-23 ti minutter senere. Arkitekten bag: Lasse Mikkelsen.

Den 33-årige Skjern-playmaker tog på ny holdet på sine skuldre offensivt, og var med længder kampens helt store oplevelse med ustyrlige 15 mål og 3 assists.

Men til trods for Mikkelsens imponerende onemanshow, så smuldrede den første mulighed for en semifinaleplads ud i sandet.

De grønne har muligheden for at sikre sig semifinalepladsen igen på næste mandag, hvor Fredericia HK er modstanderen i Skjern Bank Arena.