STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jönsson: Næsten som at spille på hjemmebane

Af Nicklas Thygesen

Alfred Jönsson og holdkammeraterne fortsatte, hvor de slap inden julepausen.

Den svenske bagspiller, der undervejs på vestjydernes træningslejr på La Santa skrev under på en kontraktforlængelse med de grønblusede, spillede på ny en vigtig rolle med fem mål og tre assists i sejren, som Jönsson var godt tilfreds med.

- Vi kan godt tillade os at være tilfredse, selvom jeg står med en lidt blandet følelse. Vi ramte ikke vores topniveau, men det havde jeg heller ikke forventet efter så lang en pause, hvor flere spillere i truppen har været ude med skader eller væk med landsholdet. 

- Der manglede lidt på alle parametre, men jeg er specielt godt tilfreds med de første 20 minutter indledningsvist, hvor vi kom frem til gode chancer næsten hver gang. Samtidig stod Christoffer Bonde virkelig godt hele kampen igennem, og han havde igen en vigtig rolle for os, ligesom vores syv mod seks efter pausen, siger Alfred Jönsson, der ligesom resten af Skjern-truppen nød godt af det flotte fremmøde på lægterne.

- Det var næsten ligesom at være på hjemmebane i Skjern Bank Arena. Det var en fornøjelse at se og høre så mange Skjern-fans på tribunen. Deres støtte sætter vi stor pris på, siger Skjerns nummer 18.

På tirsdag venter næste opgave for Jönsson og Skjern, når RK Nexe er modstanderen i EHF European League - inden årets første hjemmekamp står for døren om nøjagtig en uge.

Her er modstanderen KIF Kolding - køb din billet til kampen HER