STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jönsson: Sikkerhed og stor spilleglæde i øjeblikket

Af Nicklas Thygesen

Det blev en noget længere hjemrejse end forventet for Alfred Jönsson og Skjern-mandskabet, der grundet et aflyst fly måtte overnatte i Braga frem til torsdag.

Torsdag morgen gik turen retur til Vestjylland frem mod søndagens hjemmekamp i Skjern Bank Arena mod Aalborg Håndbold, hvor de grønblusede går på banen med stor selvtillid.

- Vi har fået mere sikkerhed ind i spillet, og samtidig begynder de nye ting, som Mathias Madsen er kommet med at sidde bedre og bedre. Det tager tid, men vi er så dygtige håndboldspillere allesammen, at det nok skal komme på plads rimelig hurtigt.

- I tirsdags fandt vi løsninger nærmest hele tiden offensivt, hvor alle der kom ind bidrog til sejren. Det var stærkt, og mest af alt en dejlig følelse endelig at vinde på udebane i Europa, som vi har haft store udfordringer med, siger Alfred Jönsson, der er bobler af spillehumør i øjeblikket.

- Min spilletid har været ret begrænset i en længere periode, også på grund af min tidligere skade, og derfor er det bare enormt dejligt at kunne bidrage til holdet og spille uden smerter. Det er utrolig befriende, siger Alfred Jönsson, der blev noteret for syv mål i tirsdagens udesejr. 

NYHEDER