STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klubmand forlænger på Skjern-bænken

Siden sommeren 2021 har Kasper Søndergaard været et fast inventar på bænken som assistenttræner hos Skjern Håndbold, og det fortsætter klubikonet med frem til sommeren 2026.

- Jeg befinder mig rigtig godt i min stilling, og Skjern Håndbold er efter min mening den bedste arbejdsplads i Danmark. Jeg har været her i mange år efterhånden, men forlængelsen er under ingen omstændigheder en sovepude for mig. Jeg er ærgerrig efter at vinde, spille med om titlerne og fortsætte med at bevare Skjern Håndbold i toppen af dansk håndbold, siger Kasper Søndergaard, der sideløbende med jobbet som assistenttræner har fået større og større ansvar på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern.

- Der sker rigtig mange spændende ting på talentfronten i Skjern Håndbold, som også har været en medvirkende faktor for mig. Jeg trives og nyder at arbejde med de mange unge talenter ved siden af rollen som assistenttræner. Samtidig er jeg overbevist om, at samarbejdet med Mathias Madsen bliver lige så godt, som sidst han var i klubben. Vores ansvarsområder er helt klare, hvor mit hovedfokus bliver på angrebsspillet i tæt samarbejde med spillerne – og det ser jeg frem til, siger Søndergaard.

For sportschef Thomas Klitgaard har beslutningen om at forlænge aftalen med Søndergaard, der har været i klubben siden 2011, været helt oplagt og naturlig.

- Vi har stor tro på, at Kasper Søndergaard i samarbejde med Mathias Madsen kan fastholde os i toppen af dansk håndbold. Udover at være en dygtig og skarp assistenttræner, så har Søndergaard flere kasketter på i hverdagen, som indimellem kan gå under radaren, men som er enormt givende og vigtige for klubben. Derudover var det et stort ønske for Mathias Madsen, at Kasper Søndergaard forblev i klubben som assistenttræner, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Søndergaard runder i aften sin kamp nummer 500 i Skjern Håndbold. 361 kampe på højreback-positionen, mens opgøret mod Aalborg Håndbold bliver kamp nummer 139 som assistenttræner.

NYHEDER