STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jönsson: Vores potentiale er stort

Af Nicklas Thygesen

Den nyudtagede venstreback til det svenske ligalandshold, Alfred Jönsson, erkender, at vestjydernes spil fortsat mangler mange procenter før det hele spiller til topkarakter. Det samme gælder svenskerens eget niveau, men potentialet for holdet er stort, siger han. 

- Man skal stadig huske på, at vi er en ny trup med syv nye spillere, og derfor sidder spillet selvfølgelig ikke helt i skabet endnu. Det ændrer dog ikke på, at vores præstationer og resultater i den seneste tid ikke har været det, som man kan forvente af os. 

- Jeg må også være ærlig og erkende, at jeg ikke har været god nok. Jeg mangler mere fysik til at vinde duellerne, og det arbejder jeg hårdt på at forbedre, siger den svenske bagspiller. 

Otte dages kamppause har betydet en masse træningstimer - og ikke mindst mange timers taktik-snak om at forbedre de spillemæssige udfordringer, siger Jönsson. 

- Vi har snakket meget sammen den seneste uge om, hvordan vi skal forbedre vores spil, og finde frem til en spillestil, som alle kan lide og bidrage til. Det tager tid at få kørt det hele i stilling. Men jeg er stadig meget fortrøstningsfuld for vores potentiale i truppen er virkelig stort, siger svenskeren forud for lørdagens opgør mod Aalborg Håndbold.

Der er kampstart kl.16.10 i Skjern Bank Arena. Der er tæt på udsolgt til opgøret, men du kan fortsat sikre dig en billet HER.

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER