STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klubikon forlænger på Skjern-bænken

Han har vundet samtlige danske titler som spiller i den grønne trøje siden skiftet for over 11 år siden.

Siden karrierestoppet i 2020 har han assisteret på trænerbænken i det vestjyske, og den rolle forbliver Kasper Søndergaard i frem til sæsonen 2023-2024.

- Jeg har brugt lige præcis nul sekunder på at overveje forlængelsen, og selve forhandlingerne tog under fem minutter. Der var ingen betænkningstid for mit vedkommende, for jeg befinder mig i et drømmejob – ovenikøbet i den klub, som står mig allernærmest, siger Kasper Søndergaard.

Det nuværende samarbejde med cheftræner Henrik Kronborg fortsætter dermed yderligere en sæson, hvilket Kasper Søndergaard har store forventninger til.

- Både Henrik og jeg har store forhåbninger til vores trup, og den udvikling som vi i øjeblikket er inde i. Det vigtigste for mig er, at vi fortsætter med at være ærgerrige, for vi må aldrig slippe grebet om at være i toppen af dansk håndbold, selvom konkurrencen er benhård, siger Skjern-assistenten.

Direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, glæder sig over, at trænerduoen fortsætter samarbejdet frem til sommeren 2024.

- Kasper Søndergaard er blevet et synonym med Skjern Håndbold, men vigtigst af alt, så er han en dygtig træner, som udvikler sig hver eneste dag. Vi er meget tilfredse med Kaspers indsats, og ser frem til, at han i tæt samarbejde med Henrik Kronborg kan føre os frem til flere store oplevelser og medaljer.

- Kontinuitet er meget vigtigt for vores klub, og med Kasper på holdet gennem de sidste 11 sæsoner, er han i den grad blevet en kulturbærer, der er med til at videreføre vores værdier, siger Skjern-direktøren.

Kasper Søndergaard runder snart 500 kampe sammenlagt som spiller og assistenttræner for de grønblusede.  

NYHEDER