STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Knebent nederlag til GOG

Af Nicklas Thygesen

Et decimeret Skjern-mandskabet måtte se sig knebent slået, da GOG onsdag aften var på besøg i en propfyldt Skjern Bank Arena.

Anfører Emil Bergholt og Nikolai Vinther måtte tilslutte sig skadeslisten, der i forvejen består af Eivind Tangen, Morten Vium, Lasse Uth, Alfred Jönsson og Jonathan Würtz, mens Joaquim Nazaré i løbet af første halvleg måtte udgå med smerter i den ene arm.

Derfor måtte vestjydernes trænerteam eksperimentere ret så kraftigt i nye formationer, hvilket blandt andet bød på fuld spilletid i midterforsvaret til tilbagevendte Tobias Mygind.

Nazarés exit i første halvleg betød ingen venstrehænder i bagkæden, hvilket gav masser af spilleminutter til Mads Bjergfelt - både på højre og venstreback - i samspil med Lasse Mikkelsen og Noah Gaudin.

De tre bagspillere blev noteret for sammenlagt 18 scoringer, ligesom Senjamin Buric, der agerede eneste stregspiller, gjorde sig flot bemærket med otte scoringer.

Gæsterne fra Gudme var i førersædet kampen igennem, men to minutter før tid fik Gaudin reduceret til 34-35. Desværre blev de efterfølgende to angreb misbrugt, hvorfor de grønblusede ikke kom tættere på.

Næste opgave for Skjern-mandskabet er på lørdag, når grundspillet rundes af på udebane i Kolding.